goodbye peaceful sleep

"Mardrömmar här kommer jag"

flygande ö


" Den senaste veckan har både piloter och ufologer i England fått hålla ögonen öppna efter en ballong som ser ut som en tropisk ö. Ballongen som kostade 9000 pund att tillverka kallas för Is Land och konstverket tillverkades av studenter från Royal Collage of Arts. Is Land var utställd på en musikfestival i England och man misstänker att vandaler kapat linan som den heliumfyllda ballongen satt fast vid.
Ö-ballongen sågs senast den 27 juli, cirka 15.00, vid en sjö i Cambridgeshire. Med hjälp av väder och vinddata har man räknat ut att ballongen vid det här laget kan ha flygit ända till Tjeckien men likt vädermeteorologernas prognoser är inget säkert.
En uforapport från Isle of Wright har förresten redan knytits till den försvunna ballongen. "
Vem vet? Ballongen kanske tar vägen över Sverige så småningom?Den senaste veckan har både piloter och ufologer i England fått hålla ögonen öppna efter en ballong som ser ut som en tropisk ö. Ballongen som kostade 9000 pund att tillverka kallas för Is Land och konstverket tillverkades av studenter från Royal Collage of Arts. Is Land var utställd på en musikfestival i England och man misstänker att vandaler kapat linan som den heliumfyllda ballongen satt fast vid.
Ö-ballongen sågs senast den 27 juli, cirka 15.00, vid en sjö i Cambridgeshire. Med hjälp av väder och vinddata har man räknat ut att ballongen vid det här laget kan ha flygit ända till Tjeckien men likt vädermeteorologernas prognoser är inget säkert. En uforapport från Isle of Wright har förresten redan knytits till den försvunna ballongen.
Läs mer om ballongen här. En hemsida som efterlyser information om någon sett ballongen når man här.
Vem vet? Ballongen kanske tar vägen över Sverige så småningom?

RSS 2.0